Sos de hrean cu mere

de Gusti in Pt. carne, 24 Dec 2009 | 11671 vizualizari

 

Rapid si foarte bun

 

INGREDIENTE

  • pasta de hrean in otet
  • mere din compot
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de hrean cu mere:

Daca doriti sa puneti pe masa un sos de hrean delicios, atunci este obligatoriu sa-l preparati cu ajutorul merelor. Este o combinatie pe care am intilnit-o la Viena. Contine pasta de hrean in otet si mere din compot, sau mere coapte. Are un gust deosebit, delicat chiar si se consuma impreuna cu friptura de porc sau de vita ...

TIPS-URI

1

se folosesc mere din compot si pentru a evita un aspect neplacut care ar putea fi cauzat de "oxidarea" merelor

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de hrean cu mere" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

fluturas 1

26.12.2009, 00:52

trebuie sa incerc...daca nu-mi place
Bucataras e de vina!

Oana 1

27.12.2009, 22:44

E demetial! Eu am papat la Viena Cred ca merge si cu mere coapte

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
St Louis sos de barbeque